Ta bussen till Göteborgs Poetry Slams författarkväll med spoken word och poetry slam i Dalsland och Färgelanda!

Bokdagar i Dalsland inledde 2022 ett samarbete med Säfflebaserade bussbolaget Simon’s Resor. Under hösten fortsätter samarbetet till författarkvällarna runt om i Dalsland. Denna gång går turen från Säffle och Åmål till Färgelanda.

– Bokdagar i Dalslands motto har alltid varit att dalslänningarna ska ha tillgång till vad man självklart har tillgång i storstäder som Stockholm och Göteborg, säger Bokdagar i Dalslands verksamhetsledare Victor Estby. Slipp att köra och njut av kunna koncentrera dig mer på sällskapet och färden genom det vackra Dalsland. I 22 år har vi sett till att man ska kunna möta Sveriges och övriga Nordens bästa författare och böcker här i Dalsland. Nu fortsätter vi också att erbjuda vår publik bussresor till våra författarkvällar. Passa på att ta bussen till och från författarkvällen!

Bussresan blev populär direkt och samarbetet med Simon’s resor fungerade väldigt bra och till belåtenhet för passagerarna. Därför fortsätter nu bussturerna, denna gång från Säffle och Åmål till Färgelanda tur och retur.

-Så fortsätt ta chansen att ta dig bekvämt och smidigt till och från våra författarkvällar och hjälp oss att kunna erbjuda vår publik den här servicen, tillägger Victor Estby. Förra gången blev bussen välfylld och biljetterna har redan börjat gå åt, så vill man vara säker att få plats är det en bra idé att förköpa. Det gör du enklast genom att swisha 100:- (priset per bussbiljett tur och retur) till 123 369 90 14 eller betala in summan på Bankgironummer: 5267-3282.

Buss med begränsat antal platser tur och retur med start från Säffle, via Åmål, enligt följande tidtabell:

Säffle
16.00 Gulf
16.02 ICA Nära
16.05 Stationen
Åmål
16.20 Berga Bistro, hpl.
16.22 Kasenberg, hpl.
16.25 Peterbergsgatan, hpl.
16.30 Biblioteket
16.35 Caprikiosken
16.40 Rastplats E45/Rondellen
Färgelanda
17.50 Dalslands folkhögskola

Kvällens program:
18.00 Dörrarna öppnas
18.30 Programmet börjar
18.40 Öppen scen
19.10 Anton Höber
19.30 Ignacio Perini
19.50 Paus
20.05 Maria Maunsbach
20.25 Öppen scen
20.45 SLUT
21.00 Bussen går tillbaka till Åmåls och Säffle

Evenemanget är ett samarbete mellan Göteborgs Poetry Slam, Bokdagar i Dalsland, Dalslands folkhögskola och Färgelanda bibliotek med stöd från Västra Götalandsregionens kulturnämnd, Göteborgs stad och Färgelanda kommun.
Läs mer om kvällen här.