Dagen efter författarkvällen, torsdag 12 maj, mellan kl 11.00 och 12.00 på förmiddagen signerar Karin Smirnoff och Augustin Erba sina aktuella böcker ”Sockerormen” och ”Den unge Walters lidanden” i Bengtsfors bokhandel.

Får ni inte nog av författarna Karin Smirnoff och Augustin Erba efter Författarkvällen på First Hotel Bengtsfors den 11 maj har ni ytterligare en möjlighet till prat med författarna och bokköp med signering i bokhandeln. Missa inte detta! Evenemanget i butiken är förstås kostnadsfritt.

Bengtsfors bokhandlare Marie Leander hälsar: ”Jag rekommenderar att ni går båda dagarna 🙂 På kvällen får ni möjlighet att lyssna på när de båda författarna pratar om sina senaste böcker. Sen går ni hem och smälter allt de sagt och på torsdagen kommer ni till butiken och får chans att få ett litet samtal med författarna och svar på era frågor som dykt upp. Fiffigt va?”