I år live-sänder Bokdagar i Dalsland ett urval av sina evenemang via Facebook Live. Vi gör det för dig som inte har möjlighet att vara på plats fysiskt av olika anledningar. För att få åtkomst, behöver du köpa en biljett via Facebook-eventet för respektive programpunkt. Länkar hittar du på sidan för evenemanget.

Vad är ett onlineevenemang?

Onlineevenemang är virtuella upplevelser som du kan delta i var du än befinner dig. Det är ett sätt att samlas när man inte kan vara tillsammans fysiskt. Vissa onlineevenemang kräver att du betalar för åtkomst.

Hur fungerar det?

Efter att du har köpt åtkomst markeras som en som du kommer till detta evenemang. Vi påminner dig via en avisering när det startar.
Det här evenemanget hålls via Facebook Live. Du kan streama live-videon från evenemangssidan.

För att köpa åtkomst, navigerar du till rätt Facebook-evenemang och trycker på knappen ”Få åtkomst”.

Vad får jag när jag köper biljett?

Du får åtkomst till allt exklusivt innehåll i samband med evenemanget, inklusive alla länkar för att dela i interaktiva sessioner.

Är betalningen säker?

Ja, din transaktion behandlas på ett säkert sätt med Facebook Pay. Ditt kort och dina kontonummer delas aldrig med den som organiserar evenemanget.

Mer information om digitala evenemang på Facebook, finns att läsa på deras supportsida om tjänsten. Om du har frågor som du tror Bokdagar kan svara på, är du såklart varmt välkommen att höra av dig till oss.

https://www.facebook.com/help/www/1336650796724233