Flyktsoda: Glaskupolernas ekande skrik mot nedstänkta tak

Biljetter
Plats
Saga Åmål, 18:00 - 20:00
Datum
15 mars

Välkomna den 15 mars, 18:00 – 20:00 till Saga bion i Åmål  och programpunkten Glaskupolernas ekande skrik mot nedstänkta tak inom Textivals programserie Flyktsoda.

Medverkar gör Magnus William-Olsson och Victor Ville Johanesson. Samtalsledare är Peter Henning. Frågor ställs kring vilka meningar som formas när vi letar bland rötterna i den undertryckta minneslunden, och om vi någonsin kan ge ord åt det känslohav som rider på bristningen av de högsta av vågor.

Medverkar gör mångsidiga poeten och litteraturkritikern Magnus William-Olsson och Åmålsbördiga författaren och konstnären Victor ”Ville” Johannesson, känd i sociala medier genom sin skapelse ”Depressiva Döden” och som medverkat vid flera av Bokdagar i Dalslands evenemang och mottog Dalslands Sparbanks litteraturpris 2018. Samtalsledare vid programpunkten på Sagabiografen är Peter Henning, lektor vid institutionen för kultur- och medievetenskaper på Umeå universitet.

Programpunkten är helt gratis, men måste förbokas och har ett begränsat besöksantal. Den genomförs i samverkan med Bokdagar i Dalsland, vars verksamhetsledare Victor Estby kommer att finnas på plats och presentera kollegan och samarbetspartnern Textival och programpunkten.

Välkomna!


Viktig information om evenemanget

DATUM ÄNDRAT TILL 15 MARS:

Textivals programpunkt flyttas fram till 15 mars

Funderar du på något mer?