Textivals programpunkt ”Glaskupolernas ekande skrik mot nedstänkta tak”, som skulle ha ägt rum 19 januari på Sagabion i Åmål, tvingas flyttas fram till 15 mars på grund av sjukdom.

Så här skriver Textival med anledning av det skedda: ”Vi ber om ursäkt för kort varsel och hoppas istället att vi ses den 15 mars på Saga Åmål för läsningar och ett samtal om att vilja texta det oigenkännliga, och återkalla det osagda alfabetets retorik och minnen. Vi ställer oss frågor kring vilka meningar som formas när vi letar bland rötterna i den undertryckta minneslunden, och om vi någonsin kan ge ord åt det känslohav som rider på bristningen av de högsta av vågor? ⁠
Medverkar gör Magnus William-Olsson och Victor Ville Johannesson. Samtalsledare är Peter Henning.⁠
Programpunkten genomförs i samverkan med Bokdagar i Dalsland.⁠
Eventet är gratis men ett begränsat antal platser gäller, boka din biljett via länk i vår bio eller klicka här:⁠