Vad betyder Bokdagar i Dalsland för landsbygden? Lantispodden uppmärksammar människor och verksamheter som gör landsbygden, i synnerhet i Dalsland, till vad den är. I ett av avsnitten har podden besökt vårt litteraturhus och flera av våra evenemang för att ta reda på vår betydelse för anställda, medverkande och volontärer.

Helena Noreen på poddbesök i Bokdagar i Dalslands Nordiska Litteraturhus i Åmål. Foto: Niklas Eriksson/Ingemar Media

I poddavsnittet ”Vad betyder Bokdagar i Dalsland för landsbygdens folk?” möter du författaren Emma Hamberg, journalisten, författaren, kritikern och moderatorn Yukiko Duke, poeten Bengt Berg, verksamhetsledaren Victor Estby, författaren och journalisten Marcus Haraldsson och volontärerna Ulla Olsson, Heli Kittilä och Agneta Gip.

Lantispodden görs av Helena Noreen, som bor i Håbol i Dals Eds kommun och som flyttade till Dalsland från Stockholm på åttiotalet.