Nu är programmet klart till sommarens stora litteraturfestival 24-27 juli 2024. Biljetter finns till torsdagens, fredagens och lördagens program, via Tickster, Åmåls och Bengtsfors bokhandlar. Till invigningen på Baldersnäs herrgård 24 juli och Barnens Bokdagar är det, liksom tidigare, fri entré.

Sommarens stora litteraturfestival, Bokdagar i Dalsland, äger som vanligt rum i Bengtsfors, Melleruds och Åmåls kommuner. Men detta år utökar vi och koncentrerar finalen av Bokdagarna till området i Åmåls gästhamn kring Gamla kyrkan under fredagen och lördagen.

Programmet till fredagens och lördagens final är nu klart och det går att skaffa såväl tvådagarsbiljetter som endagsbiljetter till fredagen och lördagen. Ni möter Göran Greider, Jasn Gradvall, Marit Kapla, Ann Ighe, Jonatan Habib Engqvist, Channa Riedel, A.V. Hernandez, Lina Ekdahl, Emil Jensen, Lena Andersson, Sami Said, Henrik Berggren, Lars Lerin, Maria Zihammou, Philip Teir, Bitte Westerlund, Lasse Berg, Peter Kadhammar, Ingvild H. Rishøi (NO), Susanna Alakoski, Ann Nehlin, Lars Burman, Annica Carlsson Bergdahl, Yukiko Duke, Alena Schröder (DE), Svante Weyler, Sten Tolgfors, Gintaras Grajauskas (LIT), Jurgita Jasponyté (LIT), Mikael Nydahl, Justina Rosengren, Liana Ruokyté-Jonsson, Jaqcues Mwepu, Kerstin Aronsson, Björn Skoog, Marcus Haraldsson, Heli Kittilä, Athena Farrokhzad, Andreas Dagström, Fatma Harb, Olivia Bergdahl, Malin Eriksson Sjögärd, Jerker Sagfors, Johan Lindahl, Martin Engberg, Malin Biller, Peter Bergting, Miku Maria Gustavsson, Bengt Berg, Malin Gustavsson och Olle Sundström. Återigen har vi underbara Bokdagar framför oss! Varmt välkommen till Dalsland i sommar!

Mer information och biljetter här!