– Bokdagar i Dalslands motto har alltid varit att dalslänningarna ska ha tillgång till vad man självklart har tillgång i storstäder som Stockholm och Göteborg, säger Bokdagar i Dalslands verksamhetsledare Victor Estby. Slipp att köra eller att dra lott om vem som inte kan ta ett glas. I 22 år har vi sett till att man ska kunna möta Sveriges och övriga Nordens bästa författare och böcker här i Dalsland. Nu fortsätter vi också att erbjuda vår publik bussresor till våra evenemang. Passa på att ta bussen till och från författarkvällen. Slipp att köra i mörker och ta chansen att se Dals Rostock och uppleva en litterär konsert där!

Bussresan blev populär direkt och samarbetet med Simon’s resor fungerade väldigt bra och till belåtenhet för passagerarna. Därför fortsätter nu bussturerna, denna gång från Säffle och Åmål till Dals Rostock tur och retur.

-Så fortsätt ta chansen att ta dig bekvämt och smidigt till och från våra författarkvällar och hjälp oss att kunna erbjuda vår publik den här servicen, tillägger Victor Estby. Förra gången blev bussen välfylld och biljetterna har redan börjat gå åt, så vill man vara säker att få plats är det en bra idé att förköpa. 

Begränsat antal platser! Förboka gärna för att vara säker att få plats! Förköp via Tickster.com, Bengtsfors bokhandel eller Åmåls bokhandel. Biljetter kan även köpas på plats kontant eller med swish, men för att vara säker på att få tag på en biljett är det säkrast att förköpa.

Buss med begränsat antal platser tur och retur med start från Säffle, via Åmål, enligt följande tidtabell:

Säffle 
15.50 Gulf
15.52 ICA Nära 
15.55 Stationen 
Åmål
16.10 Berga Bistro, hpl.
16.12 Kasenberg, hpl.
16.15 Peterbergsgatan, hpl.
16.20 Biblioteket 
16.25 Caprikiosken
16.30 Rastplats E45/Rondellen
Mellan Åmål och Bengtsfors
16.48 Laxarby, Germundebyn, hpl.
16.50 Laxarby, Trekanten
16.53 Skåpakiosken
16.55 Skåpakorset
Mellan Bengtsfors och Bäckefors
17.05 Billingsfors, ICA Nära
17.10 Brohögen, Qstar
17.20 Ödskölt, Rastplats Ödskölt
Dals Rostock
17.50 Kroppefjäll B&B

Kl 18 kan mat och dryck köpas i Kroppefjäll B&B:s matsal.
Kl 19 Jimmy Alm framträder och berättar och läser sina dikter.  Därefter blir det paus. Därpå framträder Tomas Andersson i Kroppefjäll B&B:s matsal. Signering vid Åmåls bokhandels bokbord efter de medverkandes framträdanden ingår. Tomas Anderssons Wijs skivor kommer också finnas att köpa. Kvällen slutar cirka kl 21.15.

Begränsat antal platser! Förboka gärna för att vara säker att få plats! Förköp via Tickster.com, Bengtsfors bokhandel eller Åmåls bokhandel. Biljetter kan även köpas på plats kontant eller med swish, men för att vara säker på att få tag på en biljett är det säkrast att förköpa.

Läs mer om kvällen här.