Bokdagar i Dalsland inledde 2022 ett samarbete med Säfflebaseradebussbolaget Simon’s Resor. Denna gång går turen från Säffle och Åmål till Färgelanda.

– Bokdagar i Dalslands motto har alltid varit att dalslänningarna ska ha tillgång till vad man självklart har tillgång i storstäder som Stockholm och Göteborg, säger Bokdagar i Dalslands verksamhetsledare Victor Estby. Slipp att köra eller att dra lott om vem som inte kan ta ett glas. I 22 år har vi sett till att man ska kunna möta Sveriges och övriga Nordens bästa författare och böcker här i Dalsland. Nu fortsätter vi också att erbjuda vår publik bussresor till våra författarkvällar. Passa på att ta bussen till och från författarkvällen. Slipp att köra i mörker och ta chansen att se Färgelanda och uppleva ett litteraturevenemang där!

Bussresan blev populär direkt och samarbetet med Simon’s resor fungerade väldigt bra och till belåtenhet för passagerarna. Därför fortsätter nu bussturerna, denna gång från Säffle och Åmål till Färgelanda tur och retur.

-Så fortsätt ta chansen att ta dig bekvämt och smidigt till och från våra författarkvällar och hjälp oss att kunna erbjuda vår publik den här servicen, tillägger Victor Estby.

-Så fortsätt ta chansen att ta dig bekvämt och smidigt till och från våra författarkvällar och hjälp oss att kunna erbjuda vår publik den här servicen, tillägger Victor Estby. Förra gången blev bussen välfylld och biljetterna har redan börjat gå åt, så vill man vara säker att få plats är det en bra idé att förköpa. Det gör du enklast genom att swisha 100:- (priset per bussbiljett tur och retur) till 123 369 90 14 eller betala in summan på Bankgironummer: 5267-3282.

Buss med begränsat antal platser tur och retur med start från Säffle, via Åmål, enligt följande tidtabell:

Säffle

15.50 Gulf

15.52 ICA Nära

15.55 Stationen

Åmål

16.10 Berga Bistro, hpl.

16.12 Kasenberg, hpl.

16.15 Peterbergsgatan, hpl.

16.20 Biblioteket

16.25 Caprikiosken

16.30 Rastplats E45/Rondellen

Färgelanda

17.40 Dalslands Folkhögskola

Evenemanget är ett samarbete mellan Bokdagar i Dalsland, Dalslands Folkhögskola, Färgelanda bibliotek och kommun. Kl 18 serveras en soppmåltid på Dalslands Folkhögskola. Kl 19 berättar Emma Hamberg om och läser ur sin aktuella bok Au revoir Agneta. Kvällen slutar cirka 20.15.

Ställ gärna frågor till författaren!

Emma Hambergs Au revoir Agneta går förstås även att skaffa signerad vid författarkvällen på Dalslands Folkhögskola. Läs mer om kvällen här.