På årets Bokdagar i Dalsland kommer ett antal utställare att delta med sina bok- och informationsbord. Deras närvaro ger en spännande bredd av böcker och litterära aktiviteter för dig som besökare att uppleva under besöket på Bokdagarna i Dalsland 28-29 juli 2023 i Kulturparken utanför Gamla kyrkan i Åmål. Flera av dem kan du också möte på Skafferiscenen under fredagen och lördagen.

Vissa utställare kommer även att presentera sina verksamheter och verk på Skafferiscenen under fredagen och lördagen. För besökare och publik ingår det här programmet i fredags-, lördags- och tvådagarsbiljetterna. Missa inte denna chans att upptäcka nya, litterära uttryck!

Klicka här för lista över utställare i utställartältet och för scenprogram för alla utställare – författare, litterära tjänster och litterära verksamheter – du kan möta på årets Bokdagar i Dalsland.