Vår nya satsning på öppet hus i vårt Nordiska Litteraturhus i Åmål har redan blivit en succé. Första öppet hus-dagen 19 mars gick 53 personer på upptäcktsfärd i huset och bland antikvariatets böcker. På Världsbokdagen 23 april kl 11-14 kan besökarna återigen gå guidade turer i huset och göra upptäcktsfärder i husets fem rum stora antikvariat.

Vi bjuder på gratis Litteraturhusfika – kaffe och te med dopp. Alla hälsas välkomna – stora som små läsare! Eller den som bara velat se vad som ryms i vårt Nordiska Litteraturhus på Kyrkogatan 14 i Åmål! Man kommer att kunna besöka oss en lördag i månaden även framöver: Lördag 21 maj kl 12-15 och Lördag 18 juni kl 11-14. Vi kommer att ha öppet hus-evenemang en gång i månaden under hösten, från och med augusti.

Gå på upptäcktsfärd i vårt Nordiska Litteraturhus på Världsbokdagen 23 april. Foto: Niklas Eriksson/Ingemar Media