Äntligen kan vi hålla öppet igen i vårt Nordiska Litteraturhus i Åmål, på Kyrkogatan 14! Öppet hus på Ljusfesten i september blev en succé – med rekordmånga 102 besökare och lika många sålda antikvariska böcker. Många efterfrågade fler tillfällen att besöka Litteraturhuset och vårt antikvariat. Därför är vi extra glada att kunna ordna detta. Den här gången blir helt enligt den populära traditionen på Nobeldagen 10 december! Som vanligt blir det två adventsmysiga öppet hus-timmar mellan kl 16 och 18, med Nobelquiz, där du kan vinna biljetter till Bokdagar i Dalsland 2022.

Vi bjuder också på alkoholfritt bubbel med enklare tilltugg. Och du kan förstås botanisera i vårt fem rum stora antikvariat och skaffa de mest hållbara och innehållsrika julklappar man kan tänka sig till dig själv eller någon annan. Till fyndpris!

Svara på Nobelquizet och vinn biljetter till sommarens Bokdagar i Dalsland! Bli en lika lycklig vinnare som Solweig Johansson, som vann quizet 2018 och konstruerar årets Nobelquiz!