OBS! Via Bokdagars Facebook- och Youtubesidor: Livsesänt författarsamtal utan publik på plats från Tingshuset i Mellerud torsdagen den 10 september. Bokdagar i Dalsland presenterar en uppmärksammad författare vid årtiondets första författarkväll i Melleruds kommun: Kalle Lind, i samtal med Bokdagars Victor Estby.

Kalle Lind kallar sig diversearbetare i kulturbranschen. Han gör radiohumor, driver podden Snedtänkt och bloggen En man med ett skägg, skriver i Sydsvenskan och Expressen och har samlat på sig stora mängder kuriosa från det svenska nittonhundratalets offentlighet som han gärna delger andra. Han har gett ut flera böcker och bland annat deltagit i SVT:s På spåret. Han är aktuell med den första stora biografin om en av våra största underhållare i Sveriges historia: Hasse Alfredson.

Sändningens längd ca 1 tim.

Allt upplagt och planerat för att Bokdagarpubliken ska känna igen sig så mycket som möjligt och för att minska smittspridningen. Därför livesänds författarsamtalet utan publik på plats.
Samtalet sänds via Bokdagar i Dalslands Facebook- och Youtubesidor. Båda går att nå via hemsidan: www.bokdagaridalsland.se.
Ställ frågor till Kalle Lind direkt under sändningen!
Kalles bok går att köpa via Åmåls och Mellruds bokhandel. Smittsäkra signeringar efter samtalen.
Den digitala författarkvällen är ett samarbete mellan Bokdagar i Dalsland, Melleruds kommun, Studieförbundet Vuxenskolan, Ingemar Media och Ljudmakaren.
Med reservation för eventuella ändringar.

Gillar du oss? Vi tar tacksamt emot bidrag för att kunna fortsätta bjuda på Bokdagar i Dalsland. Bg: 5267-3282. Swish: 123 369 90 14