Nu är programmet färdigt för årets andra del av digitala Bokdagar i Dalsland, som också är en del av Bokdagar i Dalslands 20-årsjubileum, 28 och 29 augusti i tingshuset i Mellerud. Allt upplagt och planerat för att Bokdagar-publiken ska känna igen sig så mycket som möjligt och för att minska smittspridningen. Därför livesänds författarsamtalen helt utan publik på plats och det blir programpunkter som glesats ut till morgon och kväll 28 och 29 augusti.

Samtliga programpunkter livesänds via Bokdagar i Dalslands Facebooksida och Youtubesida. Båda sidorna går att nå via Bokdagar i Dalslands hemsida: www.bokdagaridalsland.se.
Passa på att ställa frågor till författarna direkt under sändningarna!
Samtliga författares böcker går att köpa via Åmåls Bokhandel, Melleruds bokhandel och Bengtsfors bokhandel. Smittsäkra signeringar sker efter samtalen.

Fredag 28 augusti, tingshuset i Mellerud, livesändning på Facebook och Youtube

10.00 Invigning

Inledning, Victor Estby, verksamhetsledare Bokdagar i Dalsland och Dalslands Litteraturförening.

”Hymn till Dalsland” av Claes Eriksson framförs av Gunnar Källström på melodi ”Frida i vårstädningen” av Birger Sjöberg.

Dalslandssläpp av Susanne Janssons ”Vintervatten”. Dagens Nyheters Lotta Olsson samtalar med Susanne Janssons bokförläggare Helene Atterling och Victor Estby på Not Quite i Fengersfors (förinspelat).

17.00 Saga Becker och Augustin Erba samtalar med Yukiko Duke

_____________
Lördag 29 augusti, Tingshuset i Mellerud, livesändning på Facebook och Youtube

10.00 Johan Hilton och Jonas Bonnier samtalar med Yukiko Duke

17.00 Stina Ekblad och Jila Mossaed samtalar med Yukiko Duke