Årets Bokdagar blir digitala, utan publik och inleds med livesändningar från Åmåls stadshotell och visas via Bokdagar i Dalslands Facebook- och Youtubesidor.

Nu är programmet färdigt för årets digitala Bokdagar i Dalsland, som också är en del av Bokdagar i Dalslands 20-årsjubileum, 24 och 25 juli på Åmåls stadshotell. Allt upplagt och planerat för att Bokdagar-publiken ska känna igen sig så mycket som möjligt och för att minska smittspridningen. Därför livesänds författarsamtalen helt utan publik på plats och det blir programpunkter som glesats ut till morgon och kväll 24 och 25 juli. Återstående programpunkter, utom de författare vi tvingats boka om till nästa år, kommer också att visas digitalt vid senare tillfälle i år.

_________________________________

Program

Fredag 24 juli, Åmåls stadshotell, livesändning på Facebook och Youtube

10.00 Invigning

Inledning, Victor Estby, verksamhetsledare Bokdagar i Dalsland och Dalslands Litteraturförening

Invigningstal, Britt Bohlin, rådsdirektör Nordiska Rådet

Tal till 20-årsjubilerande Bokdagar i Dalsland och Bokdagar i Dalslands grundare Anita K Alexanderson, Michael Karlsson, kommunalråd Åmål

Dalslands Sparbanks Skrivarstipendium 2020 delas ut till Cornelia Jansson av Victor Estby och Magnus Olsson, VD Dalslands Sparbank

Dalslands Sparbanks Litteraturpris 2020 delas ut till Malin Eriksson av Victor Estby och Magnus Olsson, VD Dalslands Sparbank

17.00 Peter Nyström och Peter Mohlin samtalar med Yukiko Duke

Författardebuterande Peter Mohlin och Peter Nyström samtalar med Yukiko Duke 24 juli kl 17.00. Samtalet livesänds i Bokdagar i Dalslands Facebook- och Youtubekanaler.

_______________________________

Lördag 25 juli, Åmåls stadshotell, livesändning på Facebook och Youtube

10.00 Författarfrukost: Morgan Larsson samtalar med Victor Estby

© Fotograf Anna-Lena Ahlström. Morgan Larsson samtalar med Victor Estby på årets digitala författarfrukost 25 juli kl 10.00. Samtalet livesänds i Bokdagar i Dalslands Facebook- och Youtubekanaler.

17.00 Anna-Karin Palm och Martin Schibbye samtalar med Yukiko Duke

Anna-Karin Palm samtalar med Martin Schibbye och Yukiko Duke 25 juli kl 17.00. Samtalet livesänds i Bokdagar i Dalslands Facebook- och Youtubekanaler.
Martin Schibbye samtalar med Anna-Karin Palm och Yukiko Duke 25 juli kl 17.00. Samtalet livesänds i Bokdagar i Dalslands Facebook- och Youtubekanaler.
Yukiko Duke håller i två av årets livesända författarsamtal.