Med anledning av Coronaviruset och situationen kring det skjuter vi fram vår inplanerade författarkväll 2 april med Kalle Lind på Upperud 9:9 till 10 september. Samma författare. Samma tid på kvällen. Samma plats. Varmt välkomna då! Vi planerar att genomföra sommarens Bokdagar i Dalsland i Åmål 24-25 juli som tänkt. Vi följer självklart utvecklingen noga och vi följer givetvis Folkhälsomyndighetens, regeringens och riksdagens rekommendationer och riktlinjer. Måste vi ändra, ställa in, skjuta upp, gör vi förstås det.

Tillsammans med Åmåls Bokhandel, Åmåls stadshotell, Restaurang Kupén, Marielles Kök & Café och Restaurang Solsidan startar vi ett nytt, gemensamt samarbete: Bokmål i Åmål, för att hjälpa gamla, sjuka och rädda att få hem läsning och mat (mer om det i kommande inlägg), för att hålla Åmål igång och samtidigt bidra till minskad smittspridning. Nu hjälps vi åt att ta vårt samhällsansvar vad gäller att begränsa smittspridningen, skydda riskgrupper, såväl som att fortsätta att låta glesbygden, småstäderna, kulturen, litteraturen – Sverige – leva, sprida glädje, nya insikter och möten och må bra!