Författarkväll torsdag 5 oktober på Restaurang Sjösidan i Åmål
Isabelle Ståhl och Torbjörn Flygt

Entré 60:- Mellan kl 18–19 serveras en soppmåltid för 100:-
Ej förköp, kontant eller swish i entré, begränsat antal platser!

Författarkvällarna är ett samarbete mellan Bokdagar i Dalsland och Restaurang Sjösidan, med stöd från Forum för poesi och prosa, Författarcentrum Väst och Studieförbundet Vuxenskolan.
Med reservation för eventuella ändringar.

Torbjörn Flygt är författare, dramatiker, krönikör och litterär standupare som mottagit en rad priser, bland andra Augustpriset 2001 för romanen ”Underdog”, som sålts i 400 000 exemplar. Han har gett ut åtta vuxenböcker och tre barnböcker. Hans nya roman, ”Flyktväg”, har hyllats av både kritiker och läsare. Han är en av landets mest efterfrågade för författarbesök – han kallar dem litterära standuper – och hans böcker har översatts till flera språk. Foto Hans Jonsson, http://bilder.norstedts.se/

Isabelle Ståhl är litteraturkritiker, författare och krönikör på Svenska Dagbladet. Hon debuterade som författare i maj med samtidsromanen ”Just nu är jag här”, som fått en rad fina recensioner och som av en kritiker i Dagens Nyheter kallats ”en generationsroman med känsla för vemod”. Hon har tidigare skrivit för Expressen och Nöjesguiden och jobbar nu på en doktorsavhandling i idéhistoria.  Foto Sara MacKey, https://www.nok.se/Allmanlitteratur/Press/Bildsok/