Bokdagar i Dalsland – ett nordiskt centrum för litterära upplevelser med en omfattande verksamhet, söker en ny medarbetare. (Annons platsförmedlingen här ) Verksamheten består av Författarkvällar, Nordiska Novelldagar, Bokcirkeln Nya världar, Nya Röster och sommarevenemangen Bokdagar i Dalsland och Barnens Bokdagar. För mer information om Bokdagars verksamhe finns förstås här på hemsidan.

Du, tillsammans med styrelsen och aktiva volontärer, kommer att arbeta med samordning, utveckling och marknadsföring av Bokdagar i Dalsland.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är kreativ, har initiativkraft och bra organisations- och kommunikationsförmåga. Du har relevant högskoleexamen, exempelvis kandidatexamen med litteraturvetenskap, projektledning samt dokumenterad kunskap om webbproduktion, layout och marknadsföring, eller motsvarande kompetenser.

Meriter:
Det är meriterande om du har goda kunskaper inom svensk/nordisk litteratur. Förmåga att arbeta mål- och resultatinriktat och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Intresse för och kunskap om publikutveckling, tillgänglighet, jämställdhet och mångfaldsfrågor.
Arbetet är både självständigt och i nära samarbete med andra, inom och utanför organisationen, därför är det viktigt att du trivs med att knyta nya kontakter och har lätt för att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet är förenat med resor och körkort krävs.

Välkommen med din ansökan!


Kompetenser
Litteraturvetenskap
Layout

Körkort
B

Om lön
Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor
Projektanställning 2017-02-01- 2018-02-01, 100%

Kontaktinformation

Kontaktpersoner
Anita K Alexanderson, huvudansvarig bokdagar i Dalsland
anita.k.alex@bokdagaridalsland.se

Företagets adress
Kyrkogatan 14

Postadress
Dalslands Litteraturförening
66236 ÅMÅL
Telefonnummer
0532-15111

Sök jobbet senast FÖRLÄNGD ANSÖKNINGSTID 26 januari 2016 (AKA)

CV och personligt brev med referenser skickas till Kerstin Nilsson, kerstin@bokdagaridalsland.se.

Vi undanber oss vänligen, men bestämt, direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare jobbannonser.