Första numret av Korpgluggen 2021. För första gången helt i färg! Med Dalsland på litteraturkartan, Anita K Alexandersons text om Gunnar Källströms digitala boksläpp i Nordiska Litteraturhuset, om Marianne Tufvesson, Team Fjellman, Solweig Johanssons röst om Corona, norska Deichman, recensioner av aktuella böcker, och berättelsen om när Åmåls Bokhandel förvandlades till Åmåls Bokhogwarts.

Här på hemsidan kan du nu läsa medlemsmagasinet helt gratis som pdf.

Sista numret av Korpgluggen 2020, med extra julläsning ur Ida Bäckmanns På och i vägen med Fordhoppa, intervjuer med lokala, aktuella författare, recensioner av aktuella böcker, referat från författarkvällen med Jessica Schiefauer, litterära julklappstips och berättelsen om när Åmåls Bokhandel sålde abborre. Omslagsbild av Peter Bergting!

Tredje numret av Korpgluggen 2017, med bland annat nya inslaget Hej, medlem!, sista delen om den nordiska litteraturen och sammanfattning av succéprojektet Nya Röster.

 

Första numret av Korpgluggen 2016!
Korpgluggen 1-2016

Decembernumret 2015 är här!Korpgluggen4.15

Korpgluggen nr 3 2015 innehåller bl a återblickar från Bokdagar 2015.

Korpgluggen3.15web

Årets första nummer utkommer i början av mars. Tidningens inlaga har genomgått en makeover och en ny fin layout kommer att förhöja läsupplevelsen!
Korpgluggen1-2015tt

Med julnumret av Korpgluggen hälsar vi våra läsare och besökare på hemsidan God jul och gott nytt År.

Korpgluggomsl4.14

Här på hemsidan kan du nu läsa medlemsmagasinet helt gratis som pdf.

Korpgluggen nr 4 2013Korpgluggomslag nr 3 2013Korpgluggen nr 1 2013

Lös ett medlemskap i Dalslands Litteraturförening så ingår vår medlemstidning Korpgluggen med 4 nr per år hemskickad till din postlåda. Tidningen hittar du även på dalslandsbiblioteken förstås!

Senaste numret av Korpgluggen