Viveca Lärn, Majgull Axelsson och release av boken ”Nya Röster” på årets Bokdagar i Dalsland!

28-29 juli anordnas årets litteraturdagar i Kulturmagasinet i Åmål. Bokdagar i Dalsland bjuder på författarframträdanden och författarsamtal med namn som: Majgull Axelsson, Daniel Boyacioglu, Lo Dagerman, Augustin Erba, Geir Gulliksen, Anneli Jordahl, Stefan Lindberg, Viveca Lärn, Marianne Rundström, Elisabeth Svalin Gunnarsson och förra årets succéförfattare på Nordiska Novelldagarna: David Ericsson.

Årets författarsamtalspartner: Jenny Lindh.

Årets presentatörer: Emma Hamberg och Mårten Öhman.

Dessutom: Barnens Bokdagar, Utdelning av Dalslands Sparbanks Litteraturpris och release av Dalslands Litteraturförenings skrivkursprojekt för nyanlända unga kvinnor från Syrien och Palestina, Nya Rösters, bok ”Nya Röster”. Kursledaren och antologiredaktören Victor Estby berättar om projektet och kursdeltagarna och antologiförfattarna Rawan Alzoabi, Latifah Chehab, Nour Chehab, Lama Jaber, Sara Mahrat, Sara Madwar, Fatima Salem och Maria Salem läser ur antologin. (Med reservation för eventuella ändringar.) Invigning av dagarna: Klockan 9.30 den 28 juli.

Biljetter kan börja köpas från vecka 25 på Tickster och via vår hemsida.

För mer information:

Victor Estby, 070-347 61 74, victor@bokdagaridalsland.se
Anita K Alexanderson, 070-728 73 51, anita.k.alex@bokdagaridalsland.se

http://www.bokdagaridalsland.se/2017/05/08/viveca-larn-majgull-axelsson-och-release-av-boken-nya-roster-pa-arets-bokdagar-i-dalsland/